Una trentena d'establiments comercials aspiren divendres als Premis Porxada

La Gala del Comerç de Granollers se celebrarà aquest divendres (21 h) al Teatre Auditori

Economia

Imatge de la primera Gala del Comerç, l'any passat
Imatge de la primera Gala del Comerç, l'any passat

El Teatre Auditori de Granollers acollirà divendres (21 h) la segona edició dels Premis Porxada, Gala del Comerç de Granollers, en què l'Ajuntament i l'associació Gran Centre Granollers premiaran alguns establiments per la seva singularitat i per fer valdre el conjunt de l’oferta comercial de la ciutat "com a factor d’atracció de visitants, generador d’activitat econòmica i creador de llocs de treball".

L'esdeveniment, impulsat per primera vegada l'any passat, vol ser en aquest sentit un reconeixement al sector comercial de la ciutat. Enguany hi haurà guardons a l'antiguitat, la innovació i la renovació de gran format, i l'espectacle estarà presentat per la cantant i actriu Elena Gadel.

La segona edició dels Premis Porxada han rebut un total de 30 candidatures. La categoria més concorreguda ha estat la de reforma de gran format, en què s’han presentat 10 establiments: L’Engruna, Can Busquets, Àgora, Turris, Herbes del Portalet, La Vermuteca, Oxigen Interiors, Càritas Re-InTeGra, Yoga One, i Cuines i portes Kader.

A la categoria d'innovació s’hi han presentat 6 establiments: Autoescola Granollers, Intecat, Inorbis, Can Busquets, Càritas Re-InTeGra, Ostrya. D’altra banda al Premi a l’antiguitat s’han presentat tres candidatures a establiments de 25 anys, una a comerços de 50 anys i tres per a botigues de 75 anys de trajectòria.

El Premi honorífic està designat pel jurat d’aquesta edició, que està format per les associacions de comerciants de Comerç de Dalt, Del Rec al Roc, Sota el Camí Ral, Congost, Ramassar i Gran Centre i el gremi d’hostaleria del Vallès Oriental i l'Associació d’Hotels del Vallès Oriental i la regidoria de Comerç. Finalment es guardonaran cinc establiments històrics centenaris. Cada edició dels Premis Porxada guardonaran cinc establiments, del més antic al més modern.

Edicions locals