Ciutadans amenaça de denunciar el Consell Comarcal si penja el llaç groc en campanya

El ple de l'ens va aprovar la setmana passada tornar a penjar el llaç groc i la pancarta que reclama la llibertat dels presos i exiliats polítics

Política

Manuel Losada, conseller comarcal de Cs
Manuel Losada, conseller comarcal de Cs

Ciutadans denunciarà el Consell Comarcal del Vallès Oriental davant la Junta Electoral "si es col·loquen símbols partidistes" a la façana de la institució durant la campanya electoral. Així ho ha afirmat el conseller comarcal de Cs, Manuel Losada, qui ha destacat que el Consell Comarcal "és una institució de tots i, per tant, ha de preservar la seva neutralitat i evitar penjar símbols o pancartes de caràcter polític o ideològic a la façana".

Manuel Losada ha recordat que el Consell Comarcal està governat per JxCat i PSC, i ha acusat els socialistes catalans de tenir una doble cara. "No es pot mantenir un soci que parla de presos polítics i defensar al mateix temps des de Madrid la neutralitat de les institucions", diu Losada.

El representant de Cs ha carregat especialment contra Josep Mayoral, de qui ha dit que "un bon exemple de la incoherència d'aquest posicionament polític és Mayoral, públic defensor de l'absolució dels polítics presos i de la celebració d'un referèndum d'autodeterminació".

Edicions locals