La primera cursa contra el càncer aplega més de 600 corredors

L'AECC ha organitzat la carrera per recaptar flons per a la recerca oncològica així com per donar a conèixer el seu punt comarcal a Granollers

Societat

La primera edició de la cursa de l'AECC va ser un èxit de participació
La primera edició de la cursa de l'AECC va ser un èxit de participació | Kaloni Morera

Més de 600 persones van participar diumenge a la primera edició de la cursa AECC Vallès Oriental en Marxa Contra el Càncer, que va recórrer els carrers de Granollers. L'acte, organitzat per l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)-Catalunya, pretenia recaptar fons per finançar projectes de recerca oncològica i ajudes directes als malalts i a les seves famílies. A més, també volia donar a conèixer el punt comarcal que l'AECC té al passeig de la Muntanya de Granollers.

Els corredors –amb la samarreta commemorativa de la cursa– han tenyit de verd el centre de la ciutat amb un recorregut de 5 quilòmetres apte per a tothom que sortia de la plaça Lluís Perpinyà. A més, a l'arribada a la plaça de la Corona, els participants han pogut gaudir d'un bon esmorzar, una classe de Ioga i una de Zumba, a càrrec del Club Natació Granollers (CNG).

En categoria masculina, el vencedor de la cursa ha sigut David Barranco, amb un temps de 17'27", seguit de Raul Girban (18'09") i Felipe Morales (18'44"). En categoria femenina la guanyadora ha sigut Patri Rodriguez, amb un temps de 21'16". Sandra Jiménez (22'41") i Anna Mª Cantueso (22'56") han completat el podi.

L'organització està molt satisfeta de la resposta a la iniciativa, que ja va esgotar inscripcions dies abans de la cursa.

La cursa ha comptat amb el patrocini de Pisos.com i Sorea, i a la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers, el Consell Comarcal del Vallés Oriental, el Consell Esportiu del Vallès Oriental, Airos, l’Associació Camí Ral, l’Associació Gran Centre, l’Associació Més que Comerç, CEDIV, Club Natació Granollers, Club Triatló Granollers, ColaCao, Consum, Creu Roja, Disfruit, Editorial Alpina, Espai Esport Wellness, Gremi Hostaleria, l’Obra Social de ‘la Caixa’ i Rec Roc.

Edicions locals