Una seixantena de músics, en la quarta edició del Sona Mollet

El Mercat Vell i Can Gomà acolliran fins diumenge els concerts del Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa

Cultura

Una seixantena de músics, en la quarta edició del Sona Mollet
Una seixantena de músics, en la quarta edició del Sona Mollet

Mollet del Vallès

La música de cambra tornarà a ser la protagonista estrella del cap de setmana molletà amb la quarta edició del Sona Mollet Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull, en homenatge a la pianista homònima, que va morir de leucèmia.

És per això que tots els beneficis de la venda d'entrades aniran íntegrament destinats a la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia, i, per tant, la seixantena de músics que hi participen, molts dels quals van ser companys i amics de l’Anna Villaescusa, ho fan de manera altruista.

El Sona Mollet, a més, compta amb la col·laboració del Conservatori del Liceu de Barcelona i del Conservatorium van Amsterdam. En l'acte de presentació, que va tenir lloc dimarts a La Marineta, la regidora de Cultura, Mercè Pérez, va reiterar que no es tracta d'un festival local ni comarcal, sinó d'un "projecte d'àmbit mundial", ja que hi participen artistes d'arreu del món. I va destacar que el festival "dia a dia es va fent més gran".
L'alcalde de Mollet, Josep Monrà, també va apuntar que "difícilment podem trobar una artista amb una curta vida que hagi deixat tant com l'Anna". I sobretot va destacar que Villaescusa va deixar "tant amor per les persones i per la música".

Programació i entrades

Aquest divendres arrenca el Sona Mollet amb un concert de jazz (21 h) al Mercat Vell. Dissabte serà el torn per al piano al teatre Can Gomà (18 h). I la música de cambra protagonitzarà el concert de diumenge (11 h), també a Can Gomà, i en el qual hi participarà l'Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet
Pel que fa a les entrades, la novetat d'enguany és que poden adquirir per internet a l’adreça molletvalles.koobin.com. Però també es poden comprar presencialment al Centre Cultural La Marineta, a la plaça de l’Església, 7.

Pel que fa al preu, els concerts de divendres i diumenges tenen un cost de 5 euros, i el de dissabte és de 10 euros –5 euros per als menors de 25 anys–.  s.carrillo

Edicions locals