La Fira del Llaminer de Vilanova del Vallès celebra la 9a edició aquest cap de setmana

Una trentena de paradistes oferiran els seus productes dolços i salats a la plaça dels Països Catalans

Economia

La Fira del Llaminer de Vilanova
La Fira del Llaminer de Vilanova

Aquest cap de setmana Vilanova del Vallès s’omplirà de llaminadures de tota mena amb motiu de la celebració de la novena edició de la Fira del Llaminer, organitzada per l’Ajuntament en col·laboració amb l’empresa Xalem. L’esdeveniment tindrà lloc a la plaça dels Països Catalans.

Enguany hi participaran una trentena de paradistes d’arreu del país i s’hi podran trobar tota mena de productes com: pa, coques, formatges, vins, caramels, pasta fresca, creps, pizzes, etc. També hi haurà parades d’artesania i tallers a càrrec de Marc Rodelles de l’acadèmia Escribà.

Els tallers seran dissabte i diumenge a la Biblioteca Contravent a les 10.30 h (de creació i degustació de tauletes de xocolata), a les 11.45 h (de piruletes i cons de xocolata), a les 12.45 h (de cupcakes sense forn), a les 16.45 h (de merengue italià) i a les 17.30 h (de decoració de galetes i piruletes). Els tallers necessiten inscripció prèvia i cal fer-la a nancyxalem@gmail.com.

D’altra banda, també es faran actuacions amb el grup Acauà, de circ, Aikido, dansa del ventre i dansa polinèsia i una xerrada de com introduir els fruits secs a la dieta.

Edicions locals