Pol Espargaró aconsegueix el 13è lloc a Tailàndia després de la fractura de la mà esquerra

El seu germà, Aleix Espargaró, no va poder acabar la cursa per problemes tècnics amb l'Aprilia

Esports

Els germans Espargaró durant la disputa a Tailàndia
Els germans Espargaró durant la disputa a Tailàndia | Pol Espargaró

El petit dels germans Espargaró va quedar en una meritòria 13a posició després d'haver sigut operat dies abans. Durant la jornada anterior, celebrada a l'Aragó, Pol es va fracturar el radi distal de la mà esquerra i no va poder córrer la cursa. Després d'una intervenció quirúrgica, el granollerí ha sigut capaç de córrer la prova al complet. Qui no va poder finalitzar la carrera aquesta vegada va ser el seu germà gran, Aleix Espargaró, qui nou voltes abans de finalitzar el Gran Premi de Tailàndia va haver-se de retirar perquè l'Aprilia no responia bé.

La fixació de Pol Espargaró per no voler-se perdre la cita a Chang (Tailàndia) l'ha portat a aconseguir acabar la cursa que ha proclamat Marc Márquez campió mundial de motociclisme quan encara queden quatre jornades per endavant. Després d'un procés de recuperació accelerat, el petit dels joves Espargaró va aconseguir la 13a posició amb la KTM.

L'humor d'Aleix Espargaró es va veure afectat quan no va poder finalitzar la cursa per problemes tècnics que van ocasionar que l'Aprilia no pogués seguir la disputa. "M'agradaria que Márquez es pugés a una Aprilia. Hem de millorar molt l'equip. Ha faltat organització, moltíssima ambició i prioritats", analitzava el granollerí. Aleix Espargaró confirma que té entusiasme per provar la moto nova que l'espera la pròxima temporada 2020, però que "no és fàcil seguir amb la mateixa passió i positivitat" després de l'experiència viscuda enguany.

La pròxima carrera se celebrarà a Motegi (Japó) el cap de setmana del 18 al 20 d'octubre.

Edicions locals