Jordi Turull tornarà a encapçalar la llista de Junts per Catalunya per Lleida a les eleccions generals

El paretà ja va encapçalar la llista del partit a Lleida en els comicis del 28 d'abril

Política

| ACN / senyal Suprem

Parets del Vallès

El Consell Nacional del PDeCAT, celebrat dissabte a Barcelona, va ratificar, tal com s'esperava, que els independentistes presos a Lledoners, Jordi Turull, Jordi Sánchez, Joaquim Forn i Josep Rull, siguin els caps de llista de Junts per Catalunya a les eleccions del 10 de novembre a les Corts Generals.

En concret, el paretà Jordi Turull encapçalarà la llista de Lleida, tal com ja va fer en els darrers comicis del 28 d'abril. D'altra banda, Sánchez serà el cap de llista de Barcelona, Forn estarà al capdavant de la llista de Girona i Rull serà el número 1 a Tarragona.

Davant la imminència de la sentència, Bonvehí va demanar a l'Estat que sigui "justa" i això, segons va assegurar, "vol dir que els nostres companys que han estat injustament en presó preventiva i jutjats siguin absolts perquè no han fet cap delicte, només van defensar unes idees que no poden ser empresonades". "Per això tornen a encapçalar les nostres llistes, perquè és la millor manera de plantar cara a l'estat espanyol", ha assegurat.

Edicions locals