Les Franqueses acull la Jornada d’Esport i Cooperació Goals for Africa

L'ambaixador de les Nacions Unides Victor Ochen cancel·la la seva participació a les Franqueses per motius de força major

Esports

Les Franqueses acull la Jornada d’Esport i Cooperació Goals for Africa
Les Franqueses acull la Jornada d’Esport i Cooperació Goals for Africa

El Centre de Recursos Agraris Can Ribas acull avui, dilluns, la Jornada d’Esport i Cooperació que organitza l’AE Ramassà amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses. Victor Ochen, ambaixador de les Nacions Unides, conseller d’ACNUR i director de l’African Youth Initiative Network (Ayinet), no hi podrà participar, ja que no ha pogut viatjar des d’Uganda per motius de força major i aliens a l’organització.

L'absència d'Ochen ha provocat canvis en la programació de les Jornades d’Esport i Cooperació, tot i que es mantindrà la presència d’autoritats i la participació de ponents i experts de diverses entitats, fundacions i ONG, estatals i internacionals, relacionades amb la solidaritat, la cooperació i com l’esport pot contribuir en el desenvolupament dels pobles per aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

La Jornada d’Esport i Cooperació Goals for Africa s’inaugurarà a les 17.30 h amb la presència de Manel Vila, director general de Cooperació de la Generalitat de Catalunya; Pere Vilà, representant territorial de l’Esport a Barcelona de la Generalitat de Catalunya; Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses del Vallès; Montse Vila, regidora d’Esports, i Pere Bufí, president de l’AE Ramassà.

A partir de les 17.45 h començaran tot un seguit de xerrades i presentacions de projectes que vehiculen esport, solidaritat i cooperació. La jornada finalitzarà amb la taula rodona Esport i cooperació, de la mà per a aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides.

Com a ponents hi participaran Patrícia Campos, presidenta de Goals for Freedom; Chema Lamirán, màrqueting i comunicació de Goals for Freedom; Ben W. S. Miller, partnership & communication de mon Goal - Streetfootballworld; Sergi Mingote, esportista d’alt rendiment i ambaixador de la candidatura olímpica Pirineus – Barcelona 2030 i president d’Onat Foundation; Natàlia Anguera, directora del comitè català d’ACNUR /UNHCR; i Adriana Orbea, gestora de projectes de Fundació LaLiga.

També Vicente Javaloyes, doctor en dret i professor d’INEFC; Maria Zapata, vocal del comitè català i vocal de la Junta d’Unicef; Josep Maria Canyelles, expert en Responsabilitat Social Corporativa / Coordinador Respon.cat/Soci de Vector5; Pere Bufí, president de l’AE Ramassà; Marc Larripa, mànager de l’Àrea Social i Cooperació Internacional de l’AE Ramassà, i Jordi Grivé, coordinador general de l’AE Ramassà.

Edicions locals