Una persecució policial acaba amb un vehicle bolcat i dos detinguts

Dos ocupants d'un vehicle van ignorar les indicacions de la Policia i van fugir a tota velocitat pel centre de Granollers

Societat

El cotxe de lloguer va acabar bolcant en una rotonda I Foto: Policia Local
El cotxe de lloguer va acabar bolcant en una rotonda I Foto: Policia Local

Dos homes d’entre 25 i 30 anys, de nacionalitat marroquina, van quedar detinguts diumenge al vespre després d’una persecució policial pels carrers de Granollers que va acabar amb un vehicle bolcat al carrer Camp de les Moreres.

La persecució va començar al voltant de les 19 h al passeig de la Muntanya, quan agents de la Policia Local van veure un cotxe sospitós i li van fer indicacions per aturar-lo. El conductor del vehicle va fer cas omís a les indicacions i va fugir a tota velocitat, saltant-se tots els semàfors en vermell que trobava al seu pas. En la fugida, els ocupants del vehicle van llençar un mòbil per la finestra.

La persecució va acabar a la rotonda que hi ha entre el carrer Camp de les Moreres i el passeig Fluvial, on el vehicle va acabar bolcant. Els dos ocupants van poder sortir-ne i marxar corrents, però agents de la Policia Local van interceptar-los més endavant i van poder detenir-los.

La Policia va comprovar amb el gos policia si dins del vehicle hi havia amagada alguna substància estupefaent, amb resultat negatiu. Amb tot, els dos detinguts van ser traslladats a la comissaria de la Policia Local acusats de conducció temerària, i la previsió és que aquest dilluns passin a disposició del jutge.

Segons les primeres investigacions, el cotxe que portaven els fugitius era llogat i hauria d’haver estat retornat dissabte a l’empresa de lloguer, de manera que "només vam detectar un incompliment de contracte", apunten fonts de la Policia Local. "Aquest no és motiu per fugir de la policia a gran velocitat, de manera que caldrà investigar si hi ha algun altre motiu", afegeixen.

Durant la persecució a gran velocitat pels carrers de Granollers no va resultar ferida cap persona ni va veure’s implicat cap altre vehicle.

Edicions locals