Carles Aguilera queda tercer a l'Europeu de clubs sub-17 d'hoquei patins amb el Barça

El conjunt del paretà va guanyar la final de consolació contra el CP Alcobendas

Esports

Carles Aguilera queda tercer a l'Europeu de clubs sub-17 d'hoquei patins amb el Barça
Carles Aguilera queda tercer a l'Europeu de clubs sub-17 d'hoquei patins amb el Barça | Luis Velasco / Eurockey Cup

El paretà Carles Aguilera ha quedat tercer classificat amb el FC Barcelona a  l'Europeu de clubs sub-17 d'hoquei patins, anomenat Eurockey Cup. El Campionat d'Europa juvenil va celebrar la seva sisena edició la setmana passada a la Ciutat Esportiva de Blanes. 

El Barça, amb Carles Aguilera, va guanyar la final de consolació contra el CP Alcobendas, per 5 a 2. Els barcelonins van perdre només el partit de semifinals contra el Manlleu, que va acabar sent subcampió. "Se'ns va escapar la final. Contra el Manlleu semblava que estava controlat el duel però ens van empatar i en els directes ens van superar. Una llàstima", admet Carles Aguilera, que tot i estar satisfet pel bronze aconseguit no amaga la decepció "de no arribar a la final".

El Barça s'havia plantat a semifinals amb un ple de victòries després de passar com a primer de grup i superar els quarts de final. A semifinals no va poder amb l'empenta del Manlleu. El paretà va marcar un total de sis gols entre la fase de grups i les tres eliminatòries que va disputar. Aguilera ara se centra en el Campionat de Catalunya d'Or juvenil amb el Barça amb l'objectiu de lluitar pel títol. 

Edicions locals