El túnel del terror de Milnotes continua amb la segona versió d''Expedient Jacqueline'

La companyia de teatre granollerina, durant un mes, oferirà la seva proposta a La Finca de l'Ametlla

Cultura

El túnel del terror estarà disponible del 20 d'octubre al 17 de novembre
El túnel del terror estarà disponible del 20 d'octubre al 17 de novembre | Milnotes

Ametlla del Vallès, Granollers

La companyia de teatre granollerina Milnotes enguany torna a escenificar el túnel del terror. L'11a edició se celebrarà a La Finca, la casa antiga de l'Ametlla del Vallès que serveix d'escenari per a la continuació de la col·laboració empresa l'any passat. El túnel, que rep el nom d'Expedient Jacqueline II, està organitzat, conjuntament, per Milnotes i La Finca. La darrera edició va ser un èxit de públic i la companyia granollerina va rebre la nominació a millor túnel del terror de l'Estat.

La temàtica del túnel del terror, aquest any, recrearà el curiós cas de Jacqueline Kretschmann, ampliant la trama de l'edició anterior. La història va sobre una nena que va desaparèixer cap a finals de la segona guerra mundial i que ningú mai va aconseguir descobrir que li va passar exactament. El cas es va tancar donant a Jacqueline per morta, però molts testimonis van assegurar que havien vist a la nena, fins i tot, anys després de la seva desaparició. El passatge, que serà de caràcter interactiu, donarà protagonisme als participants i acollirà nous personatges, efectes especials, ambientació i situacions misterioses.

El túnel de Milnotes, que tindrà tres plantes de recorregut i més de prop de 500 metres, està preparat per actors i tècnics professionals que treballen la posada en escena tant a l'interior com a l'exterior del passatge. L'activitat a La Finca, que disposa de pàrquing gratuït, estarà disponible tots els diumenges, a partir de les 18 h, des del 20 d'octubre fins al 17 de novembre. Dijous 31 d'octubre hi haurà l'especial Halloween amb DJ i música de tots els temps, fins a les 3 h de la matinada. A més, a l'exterior del túnel hi haurà una zona chill out ambientada en un cementiri.

Les entrades anticipades, que tenen un cost de 12 euros i 15, depenent de la sessió, es poden obtenir a través d'aquest enllaç. Cal tenir en compte que el passatge no està recomanat a persones amb problemes cardíacs, epilèptics, claustrofòbics i nictofòbics, ni tampoc està pensat per a dones embarassades.

Edicions locals