Granollers i la Roca acorden la pacificació del trànsit al carrer Veneçuela

Els equips de govern dels dos municipis s'han reunit aquesta setmana per abordar temes d'interès comú

Societat

El carrer Veneçuela, frontera entre Granollers i la Roca
El carrer Veneçuela, frontera entre Granollers i la Roca

Roca del Vallès, la

Els ajuntaments de Granollers i la Roca treballaran en un projecte urbanístic consensuat per pacificar el trànsit del carrer Veneçuela, que uneix ambdós municipis. Dimarts al vespre es va fer a l'Ajuntament de la Roca la primera trobada del mandat entre els equips de govern respectius, encapçalats pels seus alcaldes, Josep Mayoral i Albert Gil. 

En la sessió es van comentar diversos temes d'interès comú, entre els quals la necessitat de consensuar un projecte urbanístic per transformar el carrer de Veneçuela, que comparteixen territorialment tots dos municipis, que permeti també reduir la velocitat dels vehicles que circulen per aquesta via.

En la reunió es va valorar el treball fet per la Taula intermunicipal de la qualitat de l'aire a la ZQA2 del Vallès Oriental, liderada per Granollers i formada per 17 municipis, i la possibilitat que la Roca formi part de la zona de baixes emissions juntament amb els municipis de Canovelles, les Franqueses del Vallès i Granollers per millorar la qualitat de l'aire.

També es van analitzar temes de mobilitat com el servei de Transgran, de medi ambient com la recollida selectiva dels residus i el proper inici del 3r Pla Estratègic de Granollers, entre d'altres.

Arran de la trobada d'ahir s'ha acordat fer diferents reunions sectorials entre regidors i regidores per anar treballant conjuntament determinats temes.

Edicions locals