'A poc a poc, tornem a guanyar-nos la confiança de famílies, jugadors, proveïdors i institucions'

Cristobal Camenforte, expresident del CF La Torreta, explica que l'entitat s'està recuperant després d'una davallada econòmica i esportiva

Esports

Rafa Rodríguez serà el responsable de l'escola del club
Rafa Rodríguez serà el responsable de l'escola del club | CF La Torreta

Roca del Vallès, la

El CF La Torreta s'ha refet d'una situació crítica tant de l'àrea econòmica com de l'esportiva. L'any passat, el club va passar de 16 equips a cinc –va perdre 11 conjunts–, i aquesta temporada està fent passes endavant per recuperar-los. Els problemes de gestió de la junta directiva dels darrers dos anys van acumular un suposat deute total de 47.000 euros que s'està pagant, en part, amb l'avançament de capital de particulars.

Cristobal Camenforte, president del club de la temporada 2009-2010 a la 2012-2013 i anterior entrenador, coordinador i també director esportiu del CF La Torreta, va planificar, davant d'una situació urgent a finals de la temporada anterior, un pla d'amortització a curt, mitjà i llarg termini per pagar el deute –segons calcula el club, d'uns 47.000 euros– que s'havia anat generant durant els darrers dos anys. "L'última presidència va deixar el club hipotecat fins a principis 2020. Fins llavors no es podrà negociar publicitat, però, a poc a poc, tornem a guanyar-nos la confiança de famílies, jugadors, proveïdors i institucions", relatava Camenforte.

"Hem hagut d'avançar diners de les nostres butxaques per anar pagant el deute", puntualitzava Camenforte. "De fet, tenim moltes ganes que hi hagi noves eleccions a l'entitat i surti una junta amb motivació per fer bones gestions, i que tingui noves idees que beneficiïn la globalitat del club", expressava l'expresident.

En bona direcció

Des de l'inici de la temporada 2019-2020, David Rodríguez i Jordi Rodríguez són els responsables de la part esportiva del futbol base. Per la seva banda, Rafa Rodríguez, col·laborador en diferents esferes del club, és el responsable de l'escola. "Si no fos per l'empenta que hem posat algunes persones per reconduir la situació, ara no tindríem club.", matisava Camenforte.


 

Edicions locals