El CF Les Franqueses celebra els 75 anys amb 25 equips

De moment el club no vol incrementar el nombre de conjunts "per no massificar les instal·lacions insuficients que tenim"

Esports

En la presentació de dissabte van estar-hi presents els 25 equips.
En la presentació de dissabte van estar-hi presents els 25 equips. | Xavier Solanas

les FranquesesSergi Escudero

"L'aventura va començar l'any 1944 amb un sol equip amateur", explica Juan Luis Sánchez, el coordinador general del CF Les Franqueses. "I ara arribem als 75 anys de vida amb 25 equips", afegeix. En concret, són un equip amateur, tres juvenils, tres cadets, tres infantils, sis alevins, quatre benjamins, tres prebenjamins i dos d'escola.

En total, 365 jugadors –només dos d'ells són noies i les dues formen part de l'escola– i la directiva espera arribar als 370 al gener. La temporada passada en van ser 350. "El gran creixement ha tingut lloc durant els últims 6 o 7 anys, quan sempre ens hem mogut entre els 23 i els 25 equips per temporada i les tres últimes hem repetit la xifra de 25. De moment, no volem incrementar aquest nombre perquè això suposaria massificar les instal·lacions insuficients que tenim", considera Sánchez.

La festa va ser completa perquè abans de la presentació al camp de Corró d'Avall el primer equip va vèncer en el mateix escenari al Can Trias, rival directe en el grup 4 de Segona Catalana, per 2 a 1. Al conjunt de Jordi Jornet no el va enfonsar el gol en el minut 1 d'Achraf Berrohou i va saber capgirar la situació amb els gols de Ricard Castillo i Carlos Adarve, en el 37 i el 59.

Ara, el CF Les Franqueses és colíder amb 17 punts després de quatre triomfs consecutius i, diumenge (12 h), precisament visita el Ripollet, un dels equips amb el que està empatat al capdamunt de la classificació -l'altre és el Joanenc-. 

Edicions locals