Ona Vegué: "Podem repetir la quarta posició de la temporada passada"

El KH-7 BM Granollers disputarà dos partits en quatre dies que poden marcar el rumb a la Lliga Guerreras Iberdrola

Esports

Una acció d'Ona Vegué davant el Liberbank Gijón.
Una acció d'Ona Vegué davant el Liberbank Gijón. | Xavier Solanas

GranollersSergi Escudero

La quarta posició del curs passat que va comportar classificar-se per jugar a Europa per primera vegada és el referent més proper que té el KH-7. Però baixes importants com les de Judith Vizuete i Andrea de la Torre i l'increment del nivell de la lliga en reduïr-se el nombre d'equips –de 14 a 12– compliquen la repetició de la gesta.

No ho veu així l'Ona Vegué, integrant del conjunt granollerí: "jo crec que podem tornar a finalitzar quartes", sentència. "Hem mantingut el bloc. Som joves -el KH-7 és el segon conjunt amb la mitjana d'edat més jove de la lliga: 21,5 anys- i portem temps madurant juntes a la pista. Això comportarà èxits. L'altre dia parlava amb la Kaba Gassama sobre el triomf de la segona jornada a Guardés. Mai havíem guanyat en aquella pista, el rival és candidat al títol i el pavelló estava ple. Malgrat això, vam aguantar la pressió. La temporada passada haguéssim perdut perquè encara érem massa cadellets. La qualitat ja la teníem, però ens faltaven altres coses i aquest tipus de partits se'ns acostumaven a escapar en els últims instants", considera l'extrem esquerra.

"A més, el club està apostant per nosaltres i ens està professionalitzant: hem passat d'entrenar quatre tardes a la setmana a fer-ho cinc i tres matins. Veig possible estar lluitant pel títol en dos o tres anys", pronostica. Aquest canvi en la preparació té la intenció d'equiparar en aquest aspecte el KH-7 amb els altres equips de la Lliga Guerreras Iberdrola que ja fa temps que fan dobles sessions d'entrenament. A més, servirà per tenir una major condició física de cara a les setmanes que l'equip de Robert Cuesta haurà de compaginar la competició nacional amb la competició europea.   

Dos partits en quatre dies

Després de la derrota davant el Liberbank Gijón al Palau d'Esports i de l'aturada per seleccions, el KH-7, que ara és 7è amb 5 punts, visitarà dissabte (18 h) la pista del Porriño, 9è amb 3. I, dimecres (20.30 h), arriba al Palau el Super Amara Bera Bera, el líder invicte.

Edicions locals