Dani Mosteiro deixa de ser l'entrenador de la Concòrdia

La directiva del club llagostenc va destituir dilluns al tècnic de Martorelles

Esports

Dani Mosteiro
Dani Mosteiro | 08centvint

La Llagosta

El CD la Concòrdia va destituir dilluns l'entrenador del sènior femení, Dani Mosteiro. La decisió va ser presa per la secretaria tècnica i la directiva després de diferents converses amb les jugadores de l'equip i dilluns van comunicar-ho al tècnic.

La Concòrdia ocupa el desè lloc de la Segona Divisió amb un balanç de dues victòries, quatre empats i dues derrotes. “Les capitanes em van avisar del mal estar que hi havia amb el tècnic, en repetides ocasions i des de feia setmanes, vaig intentar solucionar la situació però no va servir de res i dilluns vam comunicar la decisió al tècnic”, admet el coordinador, Iván Beas, que serà l'entrenador juntament amb  el delegat Sergi Barceló, fins que es fitxi un nou entrenador. "Estem buscant un nou tècnic i confiem que arribi abans del pròxim partit contra el Castelldefels", explica el president Antonio Rubio. 

Dani Mosteiro complia aquesta campanya la seva segona temporada portant les regnes del sènior femení de la Concòrdia a la Segona Divisió espanyola. La temporada passada va ser campió del grup 2 de la Segona Divisió i va perdre la fase d’ascens a la Primera Divisió. “No entenc la decisió, crec que és injusta però puc marxar amb el cap ben alt. La temporada passada va ser un gran any amb el títol de lliga i fins aquest inici de lliga feia un any que no es perdia a casa”, remarca Dani Mosteiro, que agraeix l’oportunitat a la Concòrdia d’entrenar el sènior femení.

La Concòrdia va guanyar dissabte passat contra l'Aliança Mataró, per 4 a 2, i el cap de setmana visitarà la pista del Castelldefels, que és quart amb 17 punts. 

 

 

Edicions locals