La Llagosta acollirà el Campionat de Catalunya d'atletisme de 5 km en ruta

La prova tindrà lloc el 5 d'abril i coincidirà amb la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta

Esports

La Llagosta

La Cursa Popular Els 10 de la Llagosta acollirà el Campionat de Catalunya d'atletisme de 5 km en ruta. La Federació Catalana d'Atletisme va publicar fa uns dies el calendari oficial de 2020 i la localitat llagostenca celebrarà el català de 5 km el 5 d'abril.

Aquesta serà la primera vegada que la Llagosta és Campionat de Catalunya de 5 km en ruta, tot i que l'any 2014 ja va acollir el campionat català de 10 km en ruta. Des de fa uns anys, la cursa llagostenca té totes dues distàncies amb un circuit de 5 km, que per fer la distància més llarga cal fer dues voltes. Segons informa l'Ajuntament de la Llagosta, per poder acollir el Campionat de 5 km, es "treballarà ara per modificar el recorregut i que quedi homologat per la Federació Catalana d'Atletisme". La intenció del consistori llagostenc és retocar el circuit de 5 km per seguir acollint les categories de 5 i 10 km.

Per al 2020, la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta suposarà la seva 33a edició. A l'edició passada, van guanyar els 10 km Miquel Corbera i Sonia Gallego i, la dels 5 km, Eloi Cabezas i Ainhoa Roldán.

Edicions locals