El Clàssic Club Montmeló celebrarà dissabte el segon Critèrium

La prova no competitiva tindrà un circuit de 240 km entre les comarques del Vallès Oriental, Osona , Moià i la Selva

Esports

El Clàssic Club Montmeló celebra dissabte el segon Critèrium
El Clàssic Club Montmeló celebra dissabte el segon Critèrium

Montmeló

El Clàssic Club Montmeló celebrarà dissabte la segona edició del Critèrium Clàssic amb vehicles mítics. El certamen comptarà amb un recorregut de 240 km en un circuit que passarà per una vintena de municipis entre les comarques del Vallès Oriental, Osona, Moià i la Selva.

El Critèrium Clàssic és una prova de regularitat no competitiva. "Vol dir que els participants hauran d’anar seguir una ruta per carreteres obertes al transit i respectant el codi de la circulació", informa l'organització, que afegeix: "els temps dels diferents vehicles seran cronometrats a través d’una aplicació de GPS, havent-hi també punts de control horari on se segellaran els carnets de ruta". El guanyador de la prova serà el que completi el circuit en un temps aproximat al qual marqui el Clàssic club Montmeló. La prova s’iniciarà a les 13 h a la plaça de la Quintana, on els participants prendran la sortida en intervals d’un minut.

La segona edició del Critèrium Clàssic de Montmeló serà enguany la darrera prova puntuable per la Copa Gironina de Regularitat i on es coneixeran els campions de la Temporada 2019. L'inici de les verificacions dels vehicles clàssics dels participants començarà a les 11 h  a la plaça de la Quintana i a partir de les 13 h tindran lloc les primeres sortides. A la nit, es farà un sopar a la Sala Polivalent de Montmeló.

Edicions locals