La Concòrdia cau eliminada als setzens de final de la Copa de la Reina

Les llagostenques també van perdre diumenge en la competició lliguera a la pista del Joventut d'Elx (1-0)

Esports

Un dels moments del partit contra el Bilbo.
Un dels moments del partit contra el Bilbo.

La Llagosta

El CD la Concòrdia va perdre als setzens de final de la Copa de la Reina contra el CFS Bilbo, per 1 a 4. L'eliminatòria, a partit únic, va tenir lloc divendres a la pista de l'equip de menor categoria, és a dir, el conjunt llagostenc, que va viure una jornada històrica en debutar a la Copa de la Reina de futbol sala.  

La Concòrdia, de la Segona Divisió, va afrontar amb il·lusió el duel contra el Bilbo, de Bilbao, de la màxima categoria del futbol sala femení. Tot i la dificultat, l'equip de Javier Ruiz va avançar-se a l'electrònic només començar el duel mitjançant Sonia. 

Amb l'1 a 0, l'equip visitant va activar-se i va capgirar el marcador abans del descans. A la represa, el Bilbo va continuar més encertat de cara a porteria i va liquidar el duel amb dos gols més, eliminant a la Concòrdia. 

Segona derrota en 48 hores

La Concòrdia afrontava dos duels rellevants en tan sols 48 hores de diferència. Si bé divendres va perdre contra el Bilbo als setzenes de final de la Copa de la Reina (1-4), diumenge també ho va fer en lliga a la pista del Joventut d'Elx, per 1 a 0. La Concòrdia va visitar la pista del colíder i va marxar amb una derrota, que trencava una dinàmica de dues victòries seguides a la lliga. 

Edicions locals