L'AFA de l'Escola Mil·lenari guanya l'ajut social de 10.000 euros atorgat per Omplim

La convocatòria va rebre 9 propostes, de les quals també van ser finalistes Cardedeu per un món millor i la Fundació Lluïsa Oller

Societat

L'AFA de l'Escola Mil·lenari guanya l'ajut social de 10.000 euros atorgat per Omplim
L'AFA de l'Escola Mil·lenari guanya l'ajut social de 10.000 euros atorgat per Omplim

Cardedeu

L'AFA de l'escola pública Mil·lenari ha estat la guanyadora de la Convocatòria d’ajut social a Cardedeu, que va organitzar Omplim i que estava oberta a entitats socials que implementin projectes d’acció social al municipi. El 4 de desembre es va escollir el projecte guanyador.

L'AFA de l'escola Mil·lenari entén que el centre, com a espai de formació d'infants, ha de liderar i seguir una línia estratègica clara vers l’ambientalització, en la qual participi el conjunt de la comunitat educativa, des dels alumnes, al professorat i les famílies. És per això que proposem una sèrie d’actuacions d’educació ambiental que es començaran a implementar durant el present curs 2019-20. El projecte Escola sostenible, Mil·lenari responsable, com a projecte guanyador, rebrà un ajut social de 10.000 euros.

Entre els 9 projectes presentats, també van ser finalistes a la convocatòria d'Omplim, l'associació Cardedeu Per un món millor amb el projecte El Jardí dels sentits d'Esbiosfera, i la Fundació Lluïsa Oller, amb la nova residència-llar per a persones amb discapacitat intel·lectual que vol construir a Cardedeu.

Omplim és una empresa de lucre limitat que es dedica a la gestió de la promoció d’edificis d’habitatges en règim de lloguer o venda amb inversos d’impacte i societats sense ànim de lucre, per a usuaris sensibilitzats amb l’economia circular, l’acció social, l’RSC i que volen viure en habitatges innovadors i energèticament eficients.

En el marc de la gestió de la seva RSC, un dels compromisos adquirits per part d’Omplim de manera voluntària, amb la societat i la comunitat local és dedicar part dels seus beneficis a subvencionar projectes d’acció social als municipis a on Omplim desenvolupa la seva activitat, impulsats per entitats del Tercer Sector que tinguin la seu social al municipi o que hi implementin el seu projecte. Així, Omplim ha organitzat la primera convocatòria d’ajut social a Cardedeu pel projecte de 19 habitatges que ha desenvolupat conjuntament amb Grup Mas a Cardedeu. Ingeniería Social, com a oficina tècnica d’Omplim s’ha encarregat de tot el procés de la convocatòria.

Edicions locals