La Fira de Nadal de l'Ametlla del Vallès comptarà amb 70 parades

El cap de setmana tindrà lloc la novena edició, amb activitats dinamitzadores i dos escenaris

Cultura, Economia

Enguany, se celebra la novena edició de la Fira de Nadal
Enguany, se celebra la novena edició de la Fira de Nadal | Ajuntament de l'Ametlla del Vallès

Ametlla del Vallès

El cap de setmana se celebrarà la novena edició de la Fira de Nadal de l’Ametlla del Vallès, una activitat que dóna el tret de sortida a la celebració nadalenca del municipi. Aquest any, la fira comptarà amb 70 parades que oferiran productes d'artesania, gastronòmics i regals de Nadal. A més, moltes entitats de l’Ametlla faran de la fira un espai per donar-se a conèixer i dinamitzar l'esdeveniment. Enguany, es comptarà amb dos escenaris –un situat a la plaça de l'Ajuntament, sota la carpa, i un altre a l'extrem oposat de la fira, al costat del Passeig–, que permetran que les activitats arribin als màxims racons possibles de l'Ametlla.

La novena fira de Nadal comptarà amb una amalgama d’activitats dinamitzadores. Mantindrà les activitats més esperades pels infants, com els tallers de guarniment de l’arbre i el taller de fanalets, el trenet que comunicarà la plaça de l’Ajuntament amb el Centre Comercial Sant Jordi –que farà un recorregut pel nucli urbà– i la cagada del tió. També, al llarg dels dos dies, s'oferirà un taller de tions petits, a càrrec de l'esplai GEPA, i un campionat de futbolí organitzat pels joves de l'Ametlla.

Una de les novetats d'aquesta edició és el dinar nadalenc que se celebrarà els dos dies, tant dissabte com diumenge (14 h). Pel que fa a la programació, dissabte (10 h), la fira començarà amb un esmorzar de xocolata i pa de pessic. Posteriorment, a les 11 h, es farà el guarniment de l'arbre de Nadal, a càrrec de l'AMPA de l'escola Els Cingles i l'AMiPa del centre educatiu Bertí. També a les 11 h tindrà lloc l'activitat Milla de Nadal, organitzada pel gimnàs Illa Activa, sessió a la qual cal inscriure's a través del web del centre esportiu. A les 11.15 h hi haurà la versió curta pels infants menors de 12 anys, i en aquest cas, les inscripcions cal fer-les a la carpa. Tot seguit, a les 11.30 h, es farà l'entrega de premis de Milla i Mini-Milla. A les 11.45 h serà el moment de poder gaudir d'una sessió de zumba a càrrec d'Illa Activa, també.

A les 13 h tindrà lloc un espectacle musical de Landry El Rumbero –un muntatge de rumba catalana per a totes les edats–, i tot seguit es procedirà amb el dinar –es poden reservar les places al web de l'Ajuntament–. A la tarda (17 h), es farà una actuació del Combo de l'Escola Municipal de Música del municipi, i a les 18.30 h tindrà lloc una exhibició de dansa de Fit Dance Company.

Al llarg del matí de diumenge hi haurà un taller de ceràmica a càrrec de Pamela Lozano. A les 10 h, es repetirà l'esmorzar de dissabte –amb xocolata i pa de pessic–, i a les 11 h tindrà lloc el taller Saquets d'emocions. Una hora més tard, a les 12 h, s'oferirà un espectacle musical itinerant de Moby Dixie, anomenat Jazz tradicional a l'estil Dixieland, tal i com ho feien les bandes de New Orleans i Chicago de començaments del s. XX. A la tarda (16.30 h), serà el moment de gaudir de la cercavila infantil a càrrec de Xip Xap, a l'escenari del Passeig, i a les 17 h es farà la cagada del tió amb la dinamització de la formació Xip Xap. La fira nadalenca de l'Ametlla clourà, a partir de les 18.30 h, amb una exhibició de dansa de l'escola Judit Font Dansa.

Edicions locals