Granollers recull al Japó el relleu del Mundial d'handbol femení

La capital vallesana acollirà aquest esdeveniment esportiu, que ara acaba al país nipó, el 2021

Esports

Mayoral i Ferrer reben el relleu del Mundial d'handbol femení al Japó
Mayoral i Ferrer reben el relleu del Mundial d'handbol femení al Japó | Ajuntament de Granollers

Avui, diumenge, després de la final del Campionat del Món d'handbol femení de Japó que ha disputat la selecció espanyola, l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i el president de la Federació Espanyola d'Handbol, Francisco Blázquez, han recollit  el testimoni que donarà inici a l'organització del Mundial 2021. Aquest Campionat del Món se celebrarà a Granollers, i a les ciutats de Castelló, Llíria, Torrevella i Barcelona, el desembre de 2021.

Per aquest motiu tant l'alcalde com el regidor d'Esports, Álvaro Ferrer, han assistit a la fase final d'aquest mundial del Japó que s'ha celebrat a la ciutat de Kumamoto i que està sent el punt de partida de la difusió del que serà el Mundial 2021 i de promoció de les ciutats que l’organitzaran.

Alhora ha estat també una oportunitat per felicitar l’excel·lent campionat de la selecció espanyola –les Guerreres han quedat subcampiones– i, molt especialment, la feina del cos tècnic entre els quals hi ha Carlos Viver, Robert Cuesta i Vicente Álamo, vinculats a Granollers i al BMG.

Alcaldes per la pau

D'altra banda, a l'agenda d'aquest viatge s’han inclòs també dues visites oficials als alcaldes Kazumi Matsui i Tomihisa Taue, d’Hiroshima i Nagasaki, respectivament, amb l’objectiu de seguir preparant les accions a portar a terme per a la commemoració del 75è aniversari de la bomba atòmica en aquestes ciutats i, alhora, definir l’agenda de la recentment creada secció europea d’Alcaldes per la Pau.

Edicions locals