La UE Bàsquet Martorelles es vincula amb la Fundació Ricky Rubio

L'entitat sortejarà dissabte unes sabatilles esportives del jugador de l'NBA

Esports

La UE Bàsquet Martorelles es vincula amb la Fundació Ricky Rubio
La UE Bàsquet Martorelles es vincula amb la Fundació Ricky Rubio | Fundació Ricky Rubio

MartorellesJosé Luis Rodríguez Beltrán

La UE Bàsquet Martorelles s'ha vinculat amb la Fundació Ricky Rubio, que ha creat el mateix jugador català del Phoenix Suns de l'NBA i que el passat estiu va guanyar el Mundial de bàsquet amb Espanya. "Feia setmanes que s'estava treballant i tenim l'orgull de ser una entitat esportiva vinculada amb la fundació del jugador referent", admet la secretària del club, Anna Nogueres. 

La Fundació Ricky Rubio treballa en diversos projectes, com ara per la consciència en la integració de joves en risc d'exclusió social i en la investigació del càncer de pulmó. "Volem ser un club esportiu que vagi més enllà, que es vinculi amb valors. Per això, volem ajudar a la integració de joves en risc d'exclusió social i també volem recaptar diners pels projectes d'investigació sobre el càncer", remarca el president Albert Nogueres. 

Una primera acció vinculada amb la fundació de l'esportista serà el sorteig d'unes sabatilles esportives, signades pel mateix Ricky Rubio. L'acte tindrà lloc dissabte a partir de les 16 h al pavelló martorellesenc. 

 

 

Edicions locals