La qualitat tècnica de Marc Carmona i Gerard Galindo, fitxada per l'Atlètic del Vallès

Carmona abandona el primer equip del CF Les Franqueses i aposta pel conjunt de Raúl Vilaseca

Esports

Marc Carmona i Gerard Galindo s'incorporen a la plantilla de l'Atlètic del Vallès
Marc Carmona i Gerard Galindo s'incorporen a la plantilla de l'Atlètic del Vallès | Joan Arisa

Cardedeu, les Franqueses

Marc Carmona i Gerard Galindo debutaven el darrer cap de setmana contra el Montornés Norte com a jugadors de tercera catalana amb el primer equip de l'Atlètic del Vallès (AV), el club que s'ha fixat en dos futbolistes que jugaven, fins ara, a segona catalana. Marc Carmona (25 anys), més conegut com a Markus, mig camp que acostuma a jugar com a extrem i en la posició de mitja-punta, ha abandonat el primer equip del CF Les Franqueses per tornar a l'AV, on ja havia jugat ara fa uns 10 anys. Al seu torn, Gerard Galindo (20 anys), mig-centre defensiu, ha deixat el FC Cardedeu. "Tant Carmona com Galindo aportaran molta qualitat tècnica, i això brindarà un salt qualitatiu a l'Atlètic", celebra Raúl Vilaseca, tècnic de l'AV.

Dissabte passat, durant la 15a jornada de la lliga, l'AV va aconseguir tancar l'any amb un empat (1-1) contra el Montornés Norte. L'última disputa del 2019 va portar la incorporació de Carmona i Galindo, els dos jugadors recentment incorporats a la plantilla granollerina; dues peces que Vilaseca espera que tinguin un paper especialment rellevant en el desenvolupament de la segona volta a tercera catalana. "En un futur pròxim, seran dues peces clau del nostre equip", determina l'entrenador.

Amb l'empat de la darrera setmana, l'AV aconsegueix tancar l'any en la 15a posició a la classificació, de 18 llocs possibles. Els homes de Vilaseca gaudeixen, fins ara, de 14 punts, fruit de quatre triomfs, dos empats i nou derrotes. "De moment, els dos nous fitxatges s'estan adaptant molt bé, entre altres motius, perquè ja coneixien alguns dels nostres jugadors, i perquè saben que vénen a donar-nos un cop de mà", fa saber Vilaseca, i afegeix que, especialment Carmona, "és un jugador molt polivalent que crec que pot contribuir molt al fet que l'equip continuï millorant", en paraules de Vilaseca.

La plantilla de l'AV està formada, ara, per 25 jugadors totals, el màxim que permet la Federació Catalana de Futbol. "Tot i tenir posicions doblades, la nostra intenció és poder oferir minuts de joc als jugadors i que cap d'ells es quedi arraconat", declara el tècnic, qui assumeix que fa anys que seguia el joc de Carmona i considerava fixar-lo.

Edicions locals