La innovació d''Els Pastorets' de la Garriga, a El Patronat

Dissabte 11 de gener tindrà lloc la darrera representació de l'obra d'enguany, després de tres funcions

Cultura

Els Pastorets de la Garriga es defineixen per ser trencadors, innovadors i atrevits, i acostumen a mostrar una reinvenció del relat clàssic.
Els Pastorets de la Garriga es defineixen per ser trencadors, innovadors i atrevits, i acostumen a mostrar una reinvenció del relat clàssic. | El Patronat

la Garriga

El Teatre de la Garriga-El Patronat acull, fins dissabte 11 de gener, la representació d'Els Pastorets, portada a escena per l'associació cultural Fem Pastorets. L'obra va començar a escenificar-se el 25 de desembre, dia de Nadal, i després de tres funcions, dissabte es clourà (19 h). Dirigit per Joan Monells i Lluís Pérez, el muntatge presenta un guió dels mateixos Monells i Pérez, i de Maria Dolors Ventós. Els Pastorets de la Garriga es defineixen per ser trencadors, innovadors i atrevits, i acostumen a mostrar una reinvenció del relat clàssic.

L'espectacle té un cost d'11 euros –6 per als menors de 14 anys–. Les entrades es poden comprar al web del Teatre de la Garriga. Pel que fa a l'equip tècnic, el disseny escenogràfic va a càrrec de Francesc Garcia i l'Oriol Garcia n'és el director musical. L'obra és una coproducció entre Fem Pastorets i l'Ajuntament.

Edicions locals