La Concòrdia busca consolidar-se entre els cinc millors equips

L'equip llagostenc jugarà dos partits seguits com a local contra Cervera i Eixample

Esports

| CD la Concòrdia

La Llagosta

El CD la Concòrdia té la intenció de consolidar-se a la part alta del grup 2 de la Segona Divisió després de superar un inici irregular de la temporada. L'equip de Javi Ruiz es posa com a objectiu sumar dues victòries en els dos partits seguits que ha de disputar l'equip blavet al CEM El Turó davant la seva afició. 

L'equip llagostenc, que ocupa el 7è lloc amb 20 punts, rebrà dissabte el Cervera Segarra, 9è amb 18 punts. "És un equip molt peculiar perquè no l'he vist caap pauta identificativa del seu joc. Aquests són els equips més complicats perquè no saps si t'intenta avançar amb una Honda o Kawasaki, mai saps", remarca Javi Ruiz la perillositat de les de Cervera. 

La Concòrdia vol aprofitar la situació que tindrà dos partits seguits com a local. Si bé dissabte acaba la primera volta contra el Cervera, la pròxima setmana comença la segona volta rebent a l'Eixample, que al partit de la primera volta va acabar amb un empat, 3 a 3. "Tenim un bloc de dos partits a casa i hem d'estrènyer les dents i sumar els sis punts per intentar estar entre els cinc o sis millors equips del grup", diu Ruiz, que afegeix la importància dels dos partits: "hem de guanyar per consolidar-nos i intentar viure en aquesta zona de mèrit".

 

Edicions locals