La Puerta Producciones assoleix l'objectiu i rodarà aquest cap de setmana

Han aconseguit 2.500 euros a través de Verkami per gravar el curt 'Hammer'

Cultura

| La Puerta Producciones

Cardedeu, La Llagosta, Parets del Vallès

La Puerta Producciones va engegar el passat mes de desembre una campanya de micromecenatge a Verkami per fer el curtmetratge Hammer. I finalment han assolit aquest objectiu econòmic de 2.500 euros, que els permetrà rodar els dies 19, 20 i 21 de gener a Cardedeu.

El llagostenc Rubén Abarca, director del curt, explica que la intenció és "que el curt estigui acabat al març". Tot seguit, el volen fer voltar durant un any arreu de diversos festivals cinematogràfics, el primer dels quals podria ser el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, a Sitges. Tenint en compte que el darrer curt d'Abarca –Ivy– ja es va projectar al festival sitgetà, Abarca considera que té números d'incloure Hammer en l'edició d'aquest 2020. Precisament, el festival de Sitges obre la convocatòria dels films participants al març, just quan La Puerta Producciones vol tenir enllestit el projecte.

Per últim, Abarca destaca que la botiga Walastocks Vinaroz ha donat 1.000 euros i una de les recompenses que s'enduran serà la possibilitat de llençar globus de sang als membres de la productora, un cop finalitzat el rodatge.

Una productora baixvallesana

La Puerta Producciones es pot considerar com a productora baixvallesana, tenint en compte que cinc dels seus sis membres són del territori. Concretament hi ha tres paretans –Alejandro Trillo (càmera), Sandra Torrecillas (equip artístic) i Javier Martínez (compositor, publicista, muntador i il·lustrador)– i dos llagostencs –Rubén Abarca (director) i José Dueñas (actor)–.

Edicions locals