El CD la Concòrdia ofereix el trofeu de campió de lliga a l’Ajuntament

L'equip guanya dissabte a la pista de l'AECS L'Hospitalet, per 1 a 4

Esports

El CD la Concòrdia ofereix el trofeu de campió de lliga a l’Ajuntament
El CD la Concòrdia ofereix el trofeu de campió de lliga a l’Ajuntament | 08Centvint

La LlagostaJosé Luis Rodríguez Beltrán

El CD la Concòrdia va oferir el trofeu de campió de la lliga de la Segona Divisió, grup 2, de la temporada 2018-2019 a l'Ajuntament de la Llagosta. L'acte va tenir lloc divendres a la tarda a la sala de plens del municipi. 

Una delegació de l'equip llagostenc, que va estar encapçalada pel president Antonio Rubio, va mostrar el trofeu de campió a l'alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra. Durant l’acte, el president de la Concòrdia va agrair el suport que l'equip rep durant la temporada. “Oferim la copa de campions de la Segona Divisió a l’Ajuntament perquè sempre ens han fet costat. Estem encantats amb el suport de l’Ajuntament, i de l’alcalde que ens han vingut a animar a alguns partits”, va destacar Rubio.

L’alcalde de la Llagosta va destacar la gesta esportiva de la Concòrdia com “la més important d’un equip del nostre municipi” i va afegir: “estem molt contents de ser un poble humil que té un equip que juga a Segona Divisió, però que juguen de Primera”.

La copa de campió de la Segona Divisió, del grup 2, de la Concòrdia està exposada a la planta baixa de l’edifici consistorial, a l’OAC. 

Victòria contra l'AECS

La Concòrdia va guanyar dissabte contra l'AECS L'Hospitalet, per 1 a 4. Les golejadores llagostenques van ser Sonia, Paula, Sandra i Sandra. L'equip de Javier Ruiz puja fins al 6è lloc amb 27 punts, empatat amb el Castelldefels. 

Edicions locals