S'obren les inscripcions de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta

La cursa se celebrarà el 5 d'abril i el preu per dorsal és de 13 euros

Esports

La Llagosta

El període d'inscripcions per a la 33a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta ja s'han obert. La cursa llagostenca se celebrarà el 5 d'abril i esdevindrà Campionat de Catalunya de 5 km. També es correrà la distància de 10 km, que suposarà donar dues voltes al circuit de 5 km.

Com l’any passat, el preu de la inscripció variarà en funció de la data en la qual es faci. Fins al 16 de febrer, el preu és de 13 euros per a la cursa de deu quilòmetres i de 9, per a la de cinc. Del 17 de febrer al 15 de març, s’haurà de pagar un euro més, i del 16 de març al 2 d’abril, dos euros més. Els atletes federats tenen un euro de descompte, ja que tenen l’assegurança coberta per la Federació.

També hi haurà la possibilitat d’inscriure’s el mateix dia de la Cursa, sempre que no s’hagin apuntat abans 500 persones, que és el límit que s’ha marcat l’organització. En aquest darrer cas, el preu és de 18 euros per a la de deu i 15 euros per a la de cinc. Les inscripcions es poden fer a la pàgina web de la cursa.

Les Minicurses

La inscripció per a les Minicurses, al preu de quatre euros, es podran fer del 27 de gener al 2 d’abril al web de la cursa o presencialment al Forn de Pa Ribas, situa­t a l’avinguda del Primer de Maig de la Llagosta. Les minicurses donaran inici a les 9.15 hores. Hi haurà una prova de 400 metres, una de 1.000 metres i una altra de 1.500 metres, depenent de l’edat dels participants.

Edicions locals