Àlex Corretja apadrina la cursa solidària del Mou-te per l'Esclerosi Múltiple

L'esdeveniment esportiu se celebrarà diumenge al Circuit amb modalitats de curses a peu, bicicleta i patins

Esports

Àlex Corretja
Àlex Corretja | Mou-te

Montmeló

L'extenista Àlex Corretja és el padrí de la 20a edició de la cursa solidària del Mou-te per l'Esclerosi Múltiple, que tindrà lloc diumenge al Circuit de Barcelona-Catalunya. La prova esportiva està organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple i té el suport tècnic del Club Atletisme Montornès.

Entre les 9 i les 14h tindran lloc les curses atlètiques, de bicicletes, de patins i l’elèctrica que s’organitzen en diferents modalitats i distancies perquè hi pugui participar tota la família. Durant tot el matí, els participants també podran gaudir de l’àrea lúdica amb activitats i tallers per a nens i adults, com pilates o zumba. A més, també trobaran servei de bar, foodtrucks, inflables, bicicletes, karts i rocòdrom.

L’objectiu de la jornada és conscienciar sobre l’esclerosi múltiple, una malaltia neurodegenerativa que afecta actualment a 9.000 a Catalunya. Enguany, la recaptació es destinarà al servei d’atenció al recent diagnosticat de la Fundació Esclerosi Múltiple, clau per atendre a les persones que acaben de rebre el diagnòstic així com al seu entorn familiar. “En el moment en què et diagnostiquen una malaltia, com pot ser l’esclerosi múltiple, és habitual sentir-se angoixat, trist i totalment desinformat. Per això, és indispensable dotar aquestes persones d’eines perquè aprenguin a conviure amb l’esclerosi múltiple i a gestionar-la de la millor manera possible”, ha explicat Maria José Abella, Presidenta de la Fundació.

Les inscripcions per a les curses poden fer-se a través de la web fins al 30 de gener o bé el mateix dia al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Edicions locals