Es posen a la venda les entrades de la 'Pelouse Jove' per al GP d’Espanya de la Fórmula 1

Els joves d'entre 16 i 30 anys podran comprar aquests tiquets per un preu de 35 euros

Esports

Es posen a la venda les entrades de la 'Pelouse Jove' per al GP d’Espanya de la Fórmula 1
Es posen a la venda les entrades de la 'Pelouse Jove' per al GP d’Espanya de la Fórmula 1 | Circuit de Barcelona-Catalunya

Montmeló

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha posat avui a la venda les entrades de Pelouse Jove, una fórmula que repeteix després de l'èxit del curs passat. Per només 35 euros, els joves d'entre 16 i 30 anys poden gaudir de l'experiència completa de la Fórmula 1 Gran Premi d'Espanya 2020.

L'entrada de Pelouse Jove, una zona situada al revolt qautre del traçat, és una entrada d'un únic dia pel diumenge 10 de maig. Els assistents, a més de presenciar les curses d'alguns dels millors campionats d'automobilisme com F1, F2 i F3, també podran gaudir d'altres avantatges.

Amb l'entrada de la Pelouse Jove, hi hauran propostes gastronòmiques personalitzades, així com una ambientació en un escenari amb un DJ. També disposaran d'una pantalla gegant per poder seguir al detall l'activitat que s'esdevindrà a la pista mundialista.

A més, l'entrada de Pelouse Jove garanteix l'accés als entrenaments de pretemporada, els tests de la Fórmula 1 que es realitzarà el dijous 7 de maig.

Edicions locals