El Barça d'Alèxia Putellas s'exhibeix contra la Real Societat i guanya la Supercopa d'Espanya (1-10)

La molletana marca dos gols a la final i aixeca el títol de campiones a Salamanca

Esports

El Barça d'Alèxia Putellas s'exhibeix contra la Real Societat i guanya la Supercopa d'Espanya (1-10)
El Barça d'Alèxia Putellas s'exhibeix contra la Real Societat i guanya la Supercopa d'Espanya (1-10) | FC Barcelona

Mollet del Vallès

El FC Barcelona, amb la molletana Alèxia Putellas, s’ha proclamat aquest diumenge campió de la primera edició de la Supercopa d’Espanya femenina, en guanyar amb claredat la Reial Societat, a l’estadi Helmántico de Salamanca, per 1 a 10. La molletana, juntament amb la companya Losada, han estat les encarregades de recollir i aixecar la copa de campiones del Barça femení.

La molletana ha celebrat el títol de la Supercopa d'Espanya sent protagonista amb dos gols. La resta de les dianes han estat un pòquer de Marta Torrejón, un doblet d'Asisat Oshoala, i els gols de Graham Jansen i Candela Andújar. Als primers compassos el Barça ha superat les basques com si fos una piconadora i ja al minut 6 Putellas ha posat el 0 a 2, aprofitant un intent de xilena d'Oshola. El segon d'Alèxia ha arribat poc abans del descans, que suposava el 0 a 6. A més, Putellas a la segona part ha pogut fer una assistència de gol a Oshola, per marcar el 0 a 7, en un duel clarament pel Barça. 

Des del 2018 que el Barça no aixecava un trofeu. Vicky Losada i Alexia han pogut alçar al cel de Salamanca la Supercopa d’Espanya i esborrar-la de la llista d’objectius del curs. Una injecció de moral per a les de Lluís Cortés just abans d’afrontar un altre repte: la Copa de la Reina. Dimecres (16.30 h) les blaugrana inicien el camí en la competició del KO visitant l’Sporting de Huelva en l’anada dels vuitens de final.

Reivindicació a l'inici del partit

La final ha començat amb la reivindicació de les 22 futbolistes sobre la gespa de l’Helmántico, que han fet 30 segons d’aturada, per iniciativa pròpia, en protesta per la falta d’un acord pel conveni col·lectiu. La pilota ha començat a rodar i el Barça ha agafat el timó i ha controlat el joc des del principi. 

Edicions locals