Múltiples formes de viure la pretemporada de la Fórmula 1 al Circuit

La sessió tindrà lloc del 19 al 21 i del 26 al 28 de febrer

Esports

Múltiples formes de viure la pretemporada de la Fórmula 1 al Circuit
Múltiples formes de viure la pretemporada de la Fórmula 1 al Circuit

El Circuit de Barcelona-Catalunya s'està preparant per donar el tret de sortida en menys d'una setmana a la pretemporada de la Formula 1, que per sisè any consecutiu, se celebra en exclusiva a nivell internacional al traçat barceloní. Els aficionats podran delectar-se amb l'estrena mundial de l'any esportiu del campionat; i podran fer-ho vivint l'experiència completa amb les visites al pàdoc, l’accés al pit walk o a la tribuna VIP, les visites guiades i molt més.

Els Formula 1 Pre-season Testing són molt més que motors en marxa i velocitat per la pista. Les sis jornades d'assaigs, que es desenvoluparan del 19 al 21 i del 26 al 28 de febrer, presenten un ampli ventall d'entrades per explorar tots els vessants de l'esdeveniment esportiu.

Els autèntics amants del motorsport, a més de presenciar tota l'activitat que esdevé per la pista mundialista des de diferents tribunes amb l’entrada general, també podran endinsar-se al món de l’F1 de prop. Existeix, per exemple, l'entrada de visita guiada que, a més de l'accés general, ofereix l'al·licient de veure els racons més secrets del traçat barceloní en ple funcionament i amb el millor campionat d'automobilisme com a hoste.

Els assistents també han pogut adquirir entrades que inclouen l'accés a pàdoc, per a visitar l'epicentre de tot. Aquest tipus d'entrada, que està esgotat des de fa setmanes, també inclou la participació en una de les activitats estrella, el pit walk, per a passejar pel pit lane i veure tota l'activitat que es desenvolupa als boxs dels equips; així com l'accés a la terrassa i a la tribuna VIP.

L'entrada Circuit Experience és un concepte similar a l'anterior, amb la qual es pot accedir al pit walk, a la terrassa i a la tribuna VIP. La modalitat Circuit Experience + visita guiada inclou també el recorregut per les instal·lacions del Circuit.

L'enfocament més exclusiu és el de l'entrada Montjuïc Club, amb la qual s'accedeix a un dels espais d'hospitalitat del Circuit, el Montjuïc Club, situat damunt de boxs amb servei de càtering i unes vistes immillorables del pit lane i de tota la seva activitat.

Edicions locals