Dos veïns de Granollers i les Franqueses detinguts en una plantació de marihuana al polígon Can Castells

La Policia Nacional amb la col·laboració local ha desmantellat la nau i ha decomissat 800 plantes i quilos de cabdells assecats

Societat

La plantació desmantellada la setmana passada a Canovelles
La plantació desmantellada la setmana passada a Canovelles | Ajuntament de Canovelles

Canovelles

Dos veïns de 38 anys de Granollers i les Franqueses, sense antecedents, van ser detinguts dimecres passat en el marc d'una operació de la Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Canovelles, per desmantellar una plantació de marihuana situada en una nau del carrer Isaac Peral, al polígon industrial de Can Castells.

Durant l’actuació, es van decomissar prop de 800 plantes de marihuana i diversos quilos de cabdells ja assecats i preparats per la seva distribució. En l’operatiu van intervenir una dotzena d’agents del Cos Nacional de Policia i dues patrulles de la Policia Local de Canovelles, que van assegurar el perímetre.

A més, la brigada de serveis de l’Ajuntament de Canovelles va col·laborar en el transport i la destrucció de prop de 100 equips per al cultiu interior de marihuana, que inclouen bombetes, làmpades, transformadors i reflectors.

El desmantellament de la plantació es va dur a terme fa uns dies, però els detalls no han transcendit fins que la Policia Nacional no ha donat per finalitzada l’actuació.

Edicions locals