Comença la recta final per a la pretemporada de la Fórmula 1 al Circuit

Els equips del Mundial afronten els últims tres dies d’assaigs amb molts deures encara per fer

Esports

Comença la recta final per a la pretemporada de la Fórmula 1 al Circuit
Comença la recta final per a la pretemporada de la Fórmula 1 al Circuit

Els equips del Mundial de la Fórmula 1 afronten els últims tres dies d’assaigs amb molts deures encara per fer. Avui, el Circuit de Barcelona-Catalunya reprendrà els assaigs hivernals del FIA Formula One Championship amb la quarta jornada dels tests oficials de la Fórmula 1 i ho farà amb moltes incògnites per aïllar.

Després d'uns dies de descans, la pista mundialista torna a posar-se en marxa per a continuar veient la progressió i els canvis de les escuderies del Mundial. A causa de l'ampliació del calendari esportiu del certamen per a aquest 2020, els assaigs s'han reduït a un total de sis dies, dels quals queden tres per completar. Això contrasta amb els vuit dies estipulats fins al 2019, per tant, no és d'estranyar que l'activitat hagi de ser frenètica per trobar aquesta posada a punt desitjada.

A tall d'exemple, escuderies com Red Bull, McLaren i Alfa Romeo han completat en tres dies pràcticament els mateixos girs que el curs passat en quatre. A més, molts d'aquests equips hauran de provar peces noves que provenen de les seves fàbriques. Fins i tot podrien ser una mica més que peces, ja que l'any passat Mercedes va rodar amb un monoplaça diferent durant la segona setmana de test.

Els aficionats també podran gaudir del dinamisme que s'està donant en aquesta pretemporada. Molts equips decideixen alternar els seus pilots en les jornades matinals i vespertines, la qual cosa es tradueix en la presència a pista de molts més pilots durant un sol dia. A més, encara que les fletxes platejades semblen continuar dominant, després d'elles està tot per decidir. Red Bull podria haver retallat distàncies amb Ferrari, així com McLaren podria ser un rival a tenir en compte a partir d’ara.

Amb el sol i el bon ambient d'acompanyants, els amants del motor tenen molt per veure encara al Circuit de Barcelona-Catalunya. Recordar també que existeixen diferents tipus d'entrades que garanteixen l'accés al Pit Walk, una de les activitats més apreciades per veure de prop els boxs i tota la seva activitat.

Edicions locals