La Marxa Femenina de La Torreta arriba enguany a la 10a edició

Diumenge al matí es disputaran les quatre modalitats esportives

Societat, Esports

Tots els circuits sortiran i finalitzaran al parc de Valldoriolf –més conegut com 'el Parc de la Tirolina'– de La Torreta (la Roca del Vallès)
Tots els circuits sortiran i finalitzaran al parc de Valldoriolf –més conegut com 'el Parc de la Tirolina'– de La Torreta (la Roca del Vallès) | La Torreta Bike

Roca del Vallès, la

Enguany, la Marxa Femenina a La Torreta, un esdeveniment esportiu femení que commemora el dia de la dona, arriba a la 10a edició. La proposta, que se celebrarà diumenge, presenta quatre varietats esportives; la BTT inclou tres recorreguts –un de 10 quilòmetres, un de 18 i un de 28–, la modalitat running ofereix un itinerari de 10 quilòmetres, el recorregut per a caminar també serà de 10 quilòmetres, i la proposta de trail, de 13 quilòmetres. Per participar, hi ha l'opció d'inscriure's el mateix dia de la marxa sense llicència federativa per un cost de 18 euros, i amb llicència, per 16 euros.

Tots els circuits sortiran i finalitzaran al parc de Valldoriolf –més conegut com el Parc de la Tirolina– de La Torreta (la Roca del Vallès). La modalitat BTT arrencarà a les 9 h, mentre que el running, l'itinerari de caminar i el trail ho faran a les 10 h. Diumenge, es podran recollir els dorsals de 7.30 a 9.15 h, i a les 9 h es donaran les indicacions. També es repartirà avituallament i, en acabar, hi haurà una botifarrada popular. L'organització, formada per La Torreta Bike, posarà a disposició dels participants servei de vestidors i dutxes a les instal·lacions del camp de futbol de La Torreta.

Edicions locals