Es posen a la venda les entrades per les European Le Mans Series del Circuit

El gran certamen europeu obre la temporada a Montmeló amb les 4 Hores de Barcelona

Esports

Es posen a la venda les entrades per les European Le Mans Series del Circuit
Es posen a la venda les entrades per les European Le Mans Series del Circuit | Circuit de Barcelona-Catalunya

Les entrades per a assistir a les European Le Mans Series ja estan a la venda. El gran certamen europeu, que obrirà la seva temporada al Circuit de Barcelona-Catalunya del 3 al 5 d'abril, presenta múltiples combinacions perquè els aficionats gaudeixin de la forma més propera possible. L'accés general és gratuït, però els amants de la resistència poden adquirir tiquets d'un sol dia o per a tot el cap de setmana, que inclouen l'accés a pàdoc, al pit walk o a la graella de sortida.

Les entrades d'un dia que inclouen l'accés al pàdoc –a més de l'accés general– està disponible tant per dissabte com per diumenge, per un preu de 10 euros per dia. Cal destacar que l'entrada de dissabte inclou l'accés a la graella de sortida de la Le Mans Cup i el diumenge inclou l'accés a dues activitats que la passada edició van ser tot un èxit. Es tracta del pit walk i de la visita a la graella de sortida, escassos minuts abans de la gran cursa, les 4H de Barcelona.

També hi ha disponible el pack de dissabte i diumenge amb accés a pàdoc, amb un preu de 15 euros. D'aquesta manera, els amants de la resistència poden gaudir d'absolutament tot durant el cap de setmana: pàdoc i graella de sortida de la Le Mans Cup el dissabte; pit walk i graella de sortida de les European Le Mans Series el diumenge.

L'opció més exclusiva és la del Montjuïc Club, un espai d'hospitalitat situat a l'edifici de boxs, just damunt dels garatges, amb vistes immillorables al pit lane i a la recta principal del Circuit. Aquesta entrada també garanteix l'accés a la Tribuna Vip, i ofereix servei d'àpats i open bar. Els tiquets poden adquirir per dissabte o per dissabte i diumenge, a partir de 290 euros.

Edicions locals