Denunciat per simular el robatori del seu cotxe a Mollet

La Policia va immobilitzar-li el vehicle per conduir sota els efectes de l'alcohol

Societat

La Policia Municipal de Mollet ha denunciat un home per haver simulat el robatori del seu cotxe i conduir sota els efectes de l'alcohol.

Els fets es van iniciar quan el cos local va enxampar un home de fora de la ciutat que conduïa  sota els efectes de l’alcohol a Mollet. La Policia va immobilitzar el cotxe, però, el propietari i conductor, lluny de fer front a la taxa corresponent per aixecar la immobilització del vehicle una vegada no presentés símptomes d’alcoholèmia, va trencar l’immobilitzador policial i va fugir a la seva localitat de residència, segons va poder esbrinar més tard la policia.

Posteriorment, i al cap d’unes hores, i encara sota els efectes de l’alcohol, es va presentar a les dependències de la Policia Municipal per fer-se càrrec del seu vehicle. A partir d’aquí, la policia va comprovar que no estava al lloc on s’havia immobilitzat i el conductor va optar per denunciar el robatori del cotxe.

Després d’una complexa investigació de l’Oficina de Denúncies i Atestats de la Policia Municipal de Mollet, s’han trobat proves suficients per denunciar al conductor per un segon delicte de conducció sota els efectes de l’alcohol, per simulació de delicte, per furt de l’immobilitzador municipal i per desobediència als agents de l’autoritat

Edicions locals