L'Hospital demana ajuda per aconseguir mascaretes

La UEI-Cerclem reclama la col·laboració de les empreses que puguin

Societat

Crida per a aconseguir més mascaretes
Crida per a aconseguir més mascaretes | UEI

L'Hospital de Granollers ha fet una crida per aconseguir mascaretes per a la protecció dels seus professionals, davant la situació sanitària arran del coronavirus. El centre sanitari assegura que actualment disposen del material, però que se'n demanen en previsió de l'increment de la demanda.

Responent a aquesta demanda, la UEI-Cerclem ha demanat a les empreses que hi puguin col·laborar que es posin en contacte amb la patronal (comunicació@uei.cat). A més, ha posat en marxa la campanya Mascaretes solidàries amb l'objectiu de donar mascaretes homologades a diferents hospitals del territori. Segons l'Hospital, també hi estan col·laborant Autolot Cars i P.Y.A. Consultors. En poc més d'una hora, les empreses col·laboradores han donat més de 1.500 mascaretes.

A més, la Fundació Odontologia Solidària de Granollers també està proveint de mascaretes, gasses i guants el centre hospitalari. També ha donat guants el dentista Rafael Montaña, i Cosfera, mascaretes, peücs d'un sol ús, gorros, guants i bates. De fet, l'Hospital també demanda bates d'un sol ús, de màniga llarga i tancades; bates impermeables de màniga llarga i guants.

El material que es rebi per part d'empresaris, autònonoms i particulars s'anirà enviant periòdicament i de manera continuada als hospitals vallesans. La recaptació d'aquestes mascaretes es farà a la seu de la UEI, al número 21 de l'avinguda Europa de Granollers, de 9 a 13 h durant les properes dues setmanes.

 

Edicions locals