Canovelles posa en marxa una borsa de voluntaris

L'Ajuntament vol garantir les mesures de seguretat tant per a les persones que volen col·laborar i les més vulnerables que reben l'ajuda

Societat

Canovelles

Durant els últims dies, s’ha produït una allau de trucades, missatges i iniciatives solidàries per part de la població de Canovelles, que dóna suport a l’Ajuntament i s’ofereix com a voluntariat per ajudar a aquelles persones que ho puguin necessitar. Per aquest motiu, i amb l’objectiu de poder organitzar tothom i garantir la seguretat de totes les persones, l’Ajuntament ha habilitat un formulari per inscriure's a una borsa de voluntaris que podrà ser activada en qualsevol moment que faci falta.

L’objectiu principal d’aquesta borsa és garantir les mesures de seguretat tant per a la població disposada a ajudar com per aquelles persones més vulnerables que rebrien l’ajuda. És per això que al formulari s’inclouen preguntes com la franja d’edat de les persones amb les quals viu el voluntari, si formen part de cap entitat, o si tenen algun tipus de formació de voluntariat o sanitària.

D’altra banda, també es pretén centralitzar tots els voluntaris i voluntàries en una mateixa base de dades que es gestionarà des dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Canovelles, per evitar duplicitats i distribuir els recursos humans disponibles de la manera més eficient possible.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Canovelles s’enorgulleix i agraeix profundament la bona predisposició i l’oferiment de la ciutadania i les entitats del municipi, que en tot moment han ofert allò del que disposen, sigui espais, recursos humans, o recursos materials.

Edicions locals