La Policia de Canovelles se suma a 'Cap infant confinat sense aniversari'

Les famílies poden sol·licitar que un cotxe patrulla feliciti l'infant per sorpresa des del carrer

Societat

La Policia de Canovelles se suma a 'Cap infant confinat sense aniversari'
La Policia de Canovelles se suma a 'Cap infant confinat sense aniversari'

Canovelles

La Policia Local de Canovelles se suma a la iniciativa Cap infant confinat sense aniversari, que ja han emprès policies locals d’altres municipis, per tal de felicitar aquells nens i nenes que fan anys durant aquests dies de confinament. Així, a petició de les famílies, els agents s’ofereixen a passar per sorpresa pel carrer de l’infant en qüestió i felicitar-lo des del cotxe-patrulla.

"La situació de confinament és prou dura per a tothom, tot i que encara ho és més pels nens i nenes. La situació s’agreuja si, a més, fan anys coincidint amb aquests dies en què no poden celebrar festes d’aniversari ni trobar-se amb els seus amics, família i companys d’escola. És per això que els agents de la policia pretenen fer una mica més especial el dia del seu aniversari", expliquen fonts municipals.

Aquelles famílies del municipi que tinguin infants entre 2 i 12 anys, i que celebrin el seu aniversari durant els dies de confinament, es poden posar en contacte amb la Policia Local de Canovelles.

Les famílies interessades han de sol·licitar la felicitació amb un mínim de dos dies d’antelació, enviant un correu a [email protected] o trucant al 93 846 75 76. Cal que s’indiqui la direcció del domicili, el nom de l’infant, i un telèfon de contacte del pare o mare que ho sol·licita.

Edicions locals