Canovelles crea un festival multidisciplinari a través d'Instagram

Llar d'Estrelles va començar diumenge amb contes, dibuix i break dance

Cultura

Canovelles crea un festival multidisciplinari a través d'Instagram
Canovelles crea un festival multidisciplinari a través d'Instagram

Canovelles

L’Ajuntament de Canovelles ha impulsat la creació d’una programació cultural i d’entreteniment que inclou música, literatura, poesia, pintura, dansa i esport. Es tracta d’una iniciativa col·laborativa, on participen entitats del municipi i persones a títol individual que aporten tota mena de continguts. La plataforma de difusió d’aquesta programació és el perfil d’Instagram @canovellesdesdecasa, un compte creat ara fa dues setmanes amb l’objectiu de fer xarxa i oferir opcions d’entreteniment a la ciutadania.

La programació Canovelles Llar d’Estrelles, que ha començat aquest diumenge 29 de març i que s’allargarà mentre duri el confinament, inclou propostes per a totes les edats, des de contes dirigits als més petits, com el de Santi Mondragón (@santimondragon_), a mostres d’art com la píndola de dibuix de Sílvia Mesas, d’ACAP, o la màster class de break dance de @bboy_arab_. També hi haurà sessions esportives dirigides, de la mà del Centre Esportiu Municipal Thalassa i professionals del SAE, o mostres de cultura popular, com la trobada bastonera virtual que han realitzat les @bastoneresdecanovelles.

Una part destacada de la programació són els concerts i les interpretacions musicals, ja sigui en directe a través dels perfils d’Instagram dels participants al festival, o mitjançant la publicació de vídeos gravats pels mateixos artistes. Aquest cap de setmana, ja han actuat la família Galán López, amb música i poesia; el grup de versions @roseandwine, integrat per joves de Canovelles; i David Rodríguez, que ha interpretat temes variats en acústic. La programació es concentrarà principalment durant el cap de setmana. No obstant això, també s’aniran oferint diferents continguts de dilluns a divendres.

L’objectiu de tot plegat és fer més distesos aquests dies de confinament i oferir un espai de trobada a la ciutadania. De fet, des del consistori s’anima a totes les entitats, col·lectius i artistes del municipi a formar part d’aquesta programació oberta a tota la ciutadania. Per fer-ho, només cal que els interessats es posin en contacte amb el perfil @canovellesdesdecasa.

Edicions locals