Escena grAn ajorna tots els espectacles d'abril

Molts ja tenen nova data, entre octubre i gener

Cultura

| Nau B1

D’acord amb les mesures preses per la Generalitat i l’Estat respecte a la situació del Covid-19, els equipaments d’Escena grAn (Teatre Auditori de Granollers, Llevant Teatre, Sala Nau B1 de Roca Umbert, Casa de Cultura Sant Francesc i Teatre Auditori Can Palots), ajornen tots els espectacles del mes d’abril. Molts ja tenen nova data, entre octubre i gener de l'any vinent.

Les consultes relacionades amb la venda d'entrades es poden seguir fent a través del correu electrònic info@escenagran.cat. Les taquilles del Teatre Auditori (punt de venda d'Escena grAn) continuen tancades però la venda d'entrades es pot realitzar amb normalitat a través de la www.escenagran.cat.

Els espectacles que es veuran afectats durant l’abril són:
-L’obra Iphigenia en Vallecas, prevista per dijous 2 d’abril a Llevant Teatre; el concert Herois i follies, previst per divendres 3 d’abril al Teatre Auditori (TAG); el concert De Monteverdi a Wagner, previst per divendres 3 d’abril al TAG; l'espectacle de dansa Romeu i Julieta, previst per dissabte 18 d’abril al TAG; l'obra Suite TOC núm.6, prevista per al 25 d'abril al TAG; el concert Renaissance, previst per al diumenge 26 d'abril al TAG, i la sarsuela La del manojo de rosas, prevista per diumenge 5 d’abril al TAG, que encara no tenen nova data.

-L’espectacle familiar La Caputxeta, previst per diumenge 5 d’abril a la Casa Sant Francesc, s’ajorna al 4 d’octubre de 2020.
-El concert de Pavvla, previst per divendres 17 d’abril al TAG, s’ajorna al 31 d’octubre de 2020.
-L’obra El pequeño poni, prevista per divendres 17 d’abril a Can Palots, s’ajorna al 20 de novembre de 2020.
-L’espectacle familiar Aladín, previst per diumenge 19 d’abril al TAG, s’ajorna al 14 de març de 2021.
-El concert de Las Migas, previst per dissabte 18 d’abril a la Nau B1, s’ajorna al 30 de gener de 2021.
-L’espectacle familiar Hamelí, previst per dissabte 25 d’abril a Can Palots, s’ajorna al 7 de novembre.

-La visita guiada Més enllà dels miralls, prevista per diumenge 26 d’abril al TAG, s’anul·la.

Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes per a les noves dates i les persones que no puguin assistir-hi, hauran de notificar-ho per correu electrònic a info@escenagran.cat i se'ls farà la devolució de l'import de les entrades a través del mateix canal de compra.

Fins que finalitzi el confinament, el personal dels equipaments d'Escena grAn continuarà treballant des de casa, actualitzant la informació, gestionant la devolució d’entrades, donant resposta als dubtes dels clients i preparant la nova temporada.

Edicions locals