Entrenaments de tenis per vídeo amb Xile, França i Rússia

El molletà Carles Martínez té una dotzena de jugadors repartits arreu del món 

Esports

Carles Martínez
Carles Martínez

Mollet del Vallès

El molletà Carles Martínz, de CMC Competition amb seu a Mollet, té una dotzena de tenistes repartits arreu del món entre Xile, França i Rússia. El confinament pels seus tenistes està sent diferent i ha hagut d'adaptar les seves sessions en vídeos en directe. 

"Hem muntat tot un sistema de vídeo conferències per seguir l'entrenament de cadascun dels jugadors. Fins fa uns dies, els tenistes de Rússia podien entrenar sense cap problema, però el confinament ja és com aquí o com a França, que tenim un altre jugador a Lió, és a dir, a casa. Pel que fa a Xile, com que es van desplaçar des de Barcelona la setmana passada, estaran confinats quinze dies a casa", explica Carles Martínez, tot just després d'atendre una videotrucada amb Alina Charaeva, de Rússia. Tot i la distància i el confinament, el molletà estar comunicat amb els seus tenistes cada dia: "cada entrenador ha agafat a dos tenistes i fem vídeos per seguir treballant la tècnica o exercicis que fèiem a pista, doncs ara a casa imitant moviments de cames i tocs de raqueta i una rutina física". 

El circuit professional internacional de tenis està totalment en suspensió i la incertesa per tornar a les pistes és un maldecap. "No sabem quan tornarem... potser ja podríem dir que la temporada fins al juliol ja no existeix perquè no sabem què passarà amb Wimbledon, al Regne Unit... llavors, estem entrenant i veurem com estem físicament quan puguem torna a l'activitat", diu Martínez, que recorda fa unes setmanes ser-hi a Los Angeles: "veníem de fer una molt bona pretemporada de nou setmanes amb Daria Kasatkina però ja es va suspendre Indian Wells i a partir d'aquí tota la resta...".

De tot plegat, Martínez s'expressa amb inquietud per quan tot s'espera que torni a la normalitat perquè en aquests dies "els jugadors no poden entrenar en condicions i com que no juguen tampoc facturen econòmicament... estem a l'espera", afegeix el molletà. 

Edicions locals