Arriba el WorldRX Catalunya-Barcelona en una versió virtual

Diumenge es podrà seguir per un canal de Youtube el campionat del Món del Circuit

Esports

Arriba el WorldRX Catalunya-Barcelona en una versió virtual
Arriba el WorldRX Catalunya-Barcelona en una versió virtual

El proper cap de setmana, 18 i 19 d’abril, s’havia de dur a terme el World RX of Catalunya-Barcelona al Circuit,  tot i que a causa de la COVID-19 es va anunciar el seu ajornament. Malgrat que no es podrà celebrar de manera presencial tal com estava previst, els aficionats podran seguir una versió virtual de la prova al Circuit de Barcelona-Catalunya.

El World RX of Catalunya-Barcelona, conjuntament amb el FIA World Rallycross Championship i el vídeojoc de ral·licross DIRT Rally 2.0, estan organitzant la primera prova del Mundial en versió simracing. La cursa es durà a terme aquest diumenge 19 d’abril i començarà cap a les 15 hores local. Tindrà el mateix format de competició que una ronda del World RX: les mànigues classificatòries (Q1, Q2, Q3 i Q4), semifinals amb 10 pilots i una gran final amb els dos pilots més ràpids de cada semi i el millor 3r.

El CatalunyaRX virtual del pròxim diumenge es podrà seguir en streaming pel canal de Youtube del FIA World RX Championship.
 
Cohete Suárez, el representant espanyol

A dia d’avui, el FIA World RX Championship no compta amb la presència de cap pilot de casa a la graella de sortida - tot i que sí que hi ha l’andorrà Albert Llovera en la categoria RX2 -. Davant d’aquesta inusual situació mundial, per primera vegada el CatalunyaRX comptarà amb un representant local a la cursa virtual de Supercars: l’asturià Cohete Suárez.

El pilot s’ha estat preparant al llarg dels últims dies des de casa amb el seu simulador per intentar oferir el millor espectacle. “Intentaré fer-ho el millor possible, però el més important és que els fans es diverteixin”, explica.
 
Els millors pilots de RX també seran a la graella virtual

El FIA World RX Championship va anunciant poc a poc tots els pilots que formaran la graella de sortida d’aquesta cursa i que s’enfrontaran a Cohete Suárez. Per ara ja s’hi han apuntat els campions del món de RX Johan Kristoffersson i Timmy Hansen, el seu germà petit i campió d’Europa 2016 Kevin Hansen, així com altres reconeguts noms del RX i del motorsport en general: Timo Scheider, Oliver Bennet, Cabot Bigham, Oliver Eriksson entre altres.

Edicions locals