Atropellament mortal a l’AP-7, a l'altura de la Roca del Vallès

Un camió ha atropellat un home i els Mossos hi investiguen les causes

Societat

Atropellament mortal a l’AP-7, a l'altura de la Roca del Vallès
Atropellament mortal a l’AP-7, a l'altura de la Roca del Vallès | Trànsit

Roca del Vallès, la

Aquest matí s'ha produït un atropellament mortal a l’AP-7 a l'altura de la Roca del Vallès, segons informa el Servei Català de Trànsit.

Un camió ha atropellat mortalment un home al punt quilomètric 128,5 de l’AP-7, a la Roca del Vallès, en sentit Barcelona. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de l’accident a les 10.13 h i encara investiguen les causes.

Arran de la incidència, s’han activat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació de Bombers, i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Pel que fa a l’afectació viària, s’ha tallat l’AP-7 a la Roca del Vallès en sentit Barcelona. Ara hi resten dos carrils tallats i això provoca dos quilòmetres de congestió.

Amb aquesta víctima, són 33 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

Edicions locals