El KH-7 BMG es queda sense disputar les semifinals de la Challenge Cup

La Federació Europea d'Handbol (EHF) ha acordat cancel·lar la compteció

Esports

| Xavier Solanas

El comitè executiu de l'EHF (Federació Europea d'Handbol) ha anunciat aquest matí que suspèn la Challenge Cup, de manera que estronca la trajectòria europea de les jugadores del KH-7, que el 8 de març van aconseguir classificar-se per a les semifinals d'aquesta competició.

Finalment, doncs, la idea inicial de concentrar semifinals i finals en una única seu a finals de juny s'ha descartat. De fet, el mateix club alertava de la necessitat que les jugadores iniciessin entrenaments, com a mínim, tres setmanes abans d'un primer partit.

L'EHF es reunia per analitzar la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 i establir el full de ruta per decidir el futur de les seves competicions i estructurar la propera temporada.

La federació també ha suspès les quatre rondes que quedaven de classificació per a l'EHF Euro 2020 femení, que s'establirà segons el rànquing actual. Així, la selecció estatal de les Guerreras, comandada pel granollerí Carlos Viver i amb l'entrenador del KH-7 Robert Cuesta com a preparador físic, s'ha classificat directament i serà al Campionat d'Europa 2020.

Edicions locals