Canovelles difon un vídeo per recordar que el ramadà també ha de ser confinat

L'Ajuntament l'ha gravat en català, mandinga i àrab, gràcies a la col·laboració de veïns d'orígens subsaharià i magrebí

Societat

Imatge del vídeo, amb l'agent de policia i els dos veïns de Canovelles
Imatge del vídeo, amb l'agent de policia i els dos veïns de Canovelles | Ajuntament de Canovelles

Canovelles

Coincidint amb l'inici avui del ramadà, el mes sagrat per a la comunitat musulmana, i arran de la crisi sanitària, l'Ajuntament de Canovelles ha difós un vídeo en què recorda que és imprescindible mantenir el confinament i complir les restriccions decretades. De fet, les mesquites i centres de culte musulmà estan tancades.

Així l’Ajuntament de Canovelles i la Policia Local, en col·laboració amb veïns del municipi, han elaborat un vídeo en què es pot escoltar el mateix missatge en català, gràcies a una agent; en mandinga, gràcies a un veí d’origen subsaharià, i en àrab, gràcies a un veí d’origen magrebí.

De la mateixa manera, el consistori vol agrair l’esforç que està realitzant la població i traslladar un missatge d’ànim i positivisme amb l’esperança que l’any vinent es pugui tornar a gaudir d’un ramadà en comunitat.

Conscients que evitar les concentracions de persones, per resar o per trencar el dejuni i compartir l’iftar, és un gran sacrifici, des del consistori s'indica que "mantenir el confinament és un acte d’amor i solidaritat cap a tota la comunitat. D’aquesta manera, la societat protegeix als més vulnerables i a aquelles persones que han de sortir al carrer a treballar i prestar els serveis essencials".

Edicions locals