La Policia Local troba 2,4 kg de marihuana en un comerç de Montornès Centre

Els agents van fer la troballa de la substància estupefaent durant un control per la Covid-19

Societat

La Policia Local troba 2,4 kg de marihuana en un comerç de Montornès Centre
La Policia Local troba 2,4 kg de marihuana en un comerç de Montornès Centre | FOTO: Ajuntament de Montornès

Montornès del Vallès

La Policia Local de Montornès ha trobat 2,4 kg d'una substància estupefaent, presumptament marihuana, mentre realitzava una inspecció en un establiment comercial del poble.

Segons ha informat l'Ajuntament, el titular de l'establiment ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. També ha estat denunciat per infringir el Reial Decret de l'estat d’alarma i serà expedientat per incompliment de les mesures de seguretat alimentària.

La inspecció formava part dels dispositius de seguretat que diàriament es desenvolupen al municipi per assegurar el compliment de l’estat d’alarma decretat per l’emergència de la COVID-19 i de la normativa de seguretat i salut vigent.

Segons la informació facilitada pel cos policial, la troballa s'ha fet aquest dilluns, cap a les 12.15 hores, mentre una patrulla inspeccionava un local de Montornès Centre. Durant la revisió, els agents han trobat la substància amagada en una cambra frigorífica.

El titular de l’establiment, un home de 32 anys i veí del municipi, present en el moment de la inspecció, ha estat detingut i posat a disposició judicial. Se l'acusa d'un presumpte delicte contra la salut pública. També ha estat denunciat per infracció del Reial Decret de l’estat d’alarma.

L’Ajuntament iniciarà expedient administratiu en relació a l’activitat comercial i per incompliment de les mesures de seguretat alimentària.

Edicions locals