El CNG col·labora amb el repte solidari de la UVic

L'activitat esportiva servirà per recaptar fons per l'assaig clínic liderat per Oriol Mitjà

Societat, Esports

El CNG col·labora amb el repte solidari de la UVic
El CNG col·labora amb el repte solidari de la UVic

El Club Natació Granollers (CNG) dóna suport al repte solidari esportiu que diumenge (11 h) organitza la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i Alumni UVic. La jornada té un doble objectiu: recaptar fons per a la causa #joemcorono –l’assaig clínic sobre el coronavirus liderat per Oriol Mitjà i Bonaventura Clotet, que estan vinculats a una càtedra de la UVic-UCC– i potenciar l’activitat esportiva, tot i el confinament.

Així, el CNG contribueix a la divulgació i promoció d’aquest esdeveniment, obert a tothom i per a tots els públics, en què s’anima a practicar esport, des de caminar, córrer, tenis taula, ioga... dins de casa o al carrer si és permès, prèvia inscripció online, tot seleccionant l’aportació solidària que es destinarà a ajudar a combatre el coronavirus.

Paral·lelament, es portarà a terme un programa en directe per la web www.reptesolidariuvic.cat, amb entrevistes, actuacions musicals i emissions dels vídeos que els participants hagin fet de la seva pràctica esportiva i que s’hagin publicat a les xarxes amb el hashtag #reptesolidariuvic.

El CNG és entitat col·laboradora d’aquest esdeveniment, i potencia, així, els vincles amb la UVic-UCC, amb qui té conveni de col·laboració des de 2018 per a desenvolupar iniciatives conjuntes en matèria de docència, recerca, transferència de coneixement i intercanvi d’experiències, tecnologia i innovació, i esportiva.

Edicions locals